Laptop reparatie

Waar de meeste computerwinkels stoppen gaan wij door op het gebied van laptop reparatie’s !

Laptop Reparatie

Computer service Nijverdal biedt u de mogelijkheid om onderdelen aan of in uw laptop te vernieuwen of te repareren.

Waar de meeste computerwinkels zouden zeggen : “U kunt beter een nieuwe kopen”

Zeggen wij : “ Wij gaan voor u kijken of we het probleem op kunnen lossen.”

Is het LCD scherm van uw laptop gebroken of zitten er strepen in het beeld? Dit maakt uw laptop nog niet total loss. Een nieuwe laptop is vele malen duurder en uw laptop kan na de reparatie weer jaren vooruit! Computer service Nijverdal kan het scherm vakkundig voor u vervangen.

Een van de meest kwetsbare onderdelen van uw laptop is de ingangspoort voor de stroomvoeding, ofwel de DC jack. Ontelbare keren heeft u uw adapter ingeplugd in deze connector en daardoor kan er slijtage zijn opgetreden. Uiteraard wilt u dan een goedkope laptop reparatie mogelijkheid vinden. Computer service Nijverdal kan de DC jack op het moederbord vervangen voor u !

Ook is het mogelijk dat uw laptop rare kleuren / strepen / blokjes vertoont in beeld of dat uw laptop helemaal geen beeld meer geeft maar wel aangaat.

Dit kan erop duiden dat de vga chip op het moederbord van uw laptop niet helemaal goed verbinding meer maakt. Ook dit kunnen wij voor uw oplossen en is vele malen goedkoper dan een nieuwe laptop. Dit word ook wel reflowen genoemd.

Zoals u ziet zijn er veel oplossingen mogelijk. En alleen als uw laptop echt niet meer te maken is zullen wij uw adviseren een nieuwe aan te schaffen.

Dus twijfelt u niet en neemt u gerust contact met op ( Contact )

Comments are closed.